Gjerulff King Creole bor hos Søren Gräs i Køge, og hedder Macho :)

Han hed i et langt stykke tid King, da han ikke var solgt da de var 8 uger. Der havde været nogle at kigge på ham, men vi ville ikke lade dem købe ham. Macho var en hård nyser lige fra starten, og han ville gerne bestemme. Da de fik mad i skål første gang, knurrede han og stillede sig og i skålen for at de andre ikke kunne komme til, og han kunne finde på at bide efter en hvis man ville tage ham væk fra maden. Den lille orm :) Selvfølgelig var han en sød og kærlig hvalp, men sammen med Zigzag havde de meget madforsvar.. Vi lod dem ikke tromle de andre, og de kunne godt tåle at blive sat lidt på plads. Men derfor var det et krav at disse to hanner kom ud i nogle hjem, som kunne arbejde med dette.

Jo længere tid der gik, jo svære var det at forestille sig at han skulle væk. Man blev knyttet til ham, selvom der kun gik 2-3 uger før han blev afsat. Selvom vi måtte vente længere tid på, at finde det rigtige hjem til King, er vi glade for vi slog koldt vand i blodet, og holdt fast i han ikke bare skulle sælges til hvem som helst, for han endte med at få det helt perfekte hjem. Nemlig hos Søren og Merete Gräs, der også har to andre border collie hanner, Zimba og Happy.

Macho fik desværre konstateret OCD tidligt, men vi sætter stor pris på at Søren valgte at lade ham blive opereret i begge skuldre! Nu er der intet at mærke til det, og de kører med klatten! :) De er et godt par de to!

Macho har fået sit 1. cert i agility klasse 3. 2012. KÆMPE TILLYKKE!