Shenaja A Luxury Diva Cider   aka Cider
x
Picasso vom Kärntnerland   aka Kas

Vi sætter stor pris på at Dasa og Kas rejste til Danmark i februar!
Dasa er altid en fornøjelse at have på besøg, og denne gang havde hun taget søde Kas med!

Det var fantastisk at se Kas i lufthavnen, han vejer for meget til at være i kabinen, så han var i lastrummet, og Dasa havde lige fået ham da jeg mødte dem. Kas var helt cool, gik bare rundt som om det var hans dagligstue, stoppede når vi stoppede, sagde hej til mig, gik videre, og fulgte med som om han var vant til at flyve og være i lufthavnen, og jeg blev helt overrasket da Dasa fortæller mig at det var hans første flyvetur!! Efter at have set Kas i dette kaos, med mennesker alle vegne stressende rundt, var jeg slet ikke i tvivl om at han var lige den jeg ledte efter, og jeg var såå glad for mit valg!

Det var dejligt at se Kas helt tæt på i hjemmet, og se hvordan han agere uden for en agility bane! Cider var heldigvis også meget glad for mit valg af hanhund, og ville lege med ham hele tiden :D Så meget at Kas synes hun var lidt for meget med alt hendes hopperi og potedask ;)


>> Cider var helt forelsket i Kas, og ville lege hele tiden <<

Sundhed:  KAS

  . Farve: Tricolour - bære af sort/hvid
  . Medium hund: 40 cm
  . Vægt: 8 kg
  . HD: AA
  . AD: 0/0
  . Pra./Kat. frei 2017
  . CEA gen. carrier
  . MDR1: +/-
  . Fuldt tandsæt


Sundhed:  CIDER

  . Farve: sort/hvid
  . Lille hund: 34,3 cm
  . Vægt: 6,5 kg
  . HD: AA
  . AD: 0/0
  . CEA/Pra./Kat. frei 2018
  . CEA gen. fri
  . MDR1: +/+
  . Fuldt tandsæt

Læs mere om Cider her

Kas ejes ikke af Dasa, men er udlånt til agility! Kas og Dasa er et helt specielt team, og et fantastisk samarbejde! Jeg er meget glad for ejeren har givet lov til at jeg må bruge ham, og at Dasa ville hjælpe os, og fløj hele vejen til DK!

Jeg mødte Kas første gang til dania cup 2017, og var heldig at møde ham ige til WC 2017, 
Kas er en hund af mit hoved, han hviler i sig selv, er ikke unødvendigt stresset, falder til alle steder han kommer, MEN har et enormt power når han han bliver bedt om at arbejde! Kas har en vild tænd sluk knap, fordi der kommer så meget power ud når han arbejder, han angriber forhindringerne, men samtidig enormt samarbejdsvillig! Lige den hund jeg altid har drømt om! Jeg har Cider som er ekstrem samarbejdsvillig og pleasende, og på den anden side har jeg Prima og Movie som har vildt meget power men knapt så pleasende....

Kas er ikke kun et godt match til Cider, han er lige det jeg håber at få ud af denne kombination!


Nemlig hunde som fungere i familien, dagligdags rutiner, gåture, kunne være med i campigvogn, hotelværelser og lignende, omgås fremmede hunde, og mennesker og børn uden at behøve at stresse og blive utryg! Hunde som arbejder når de bliver bedt om det, arbejder med hovedet, men også med et enormt power og giver alt det de har når de skal! Men også at kunne lukke alt andet ude og være ET med sin fører, og kun fokusere på opgaven!


>> Kærlighed ved første blik! <<

Jeg håber dette er den type hunde vi får, men jeg forventer generelt hvalpe med enorm will to please, kloge og initiativrige, en masse power, og nok desværre også lettere højlydte :P Kas og Cider er begge meget energiske hunde, som gerne har lyd på til at fortælle de er glade og arbejde, dog er de gode i huset, og er indenfor almindelige familiehunde.

Både Cider og Kas er så meget på deres fører, og ser ikke andre, det er en kæmpe fordel i træning, på gåture, osv. og man får så meget foræret over ikke at skulle kæmpe for deres opmærksomhed. Både Cider og Kas er hunde som er lige til, de trækker sig ikke overfor andre mennesker, og er ikke sky eller reserveret, de kan bare ikke se hvad de skal bruge andre til. Man kan sagtens kæle med dem, men de vil for det meste stå og kigge på deres fører i mens, og afvente om de skal gøre noget sammen. Jeg var en del sammen med Kas da han var i dk, og han var slet ikke reserveret, indenfor ville han meget gerne kæle og kom hen, men han er helt klart mors hund :) Man kan ikke få det hele, og når man har haft oversociale hunde, som man ikke kan tage snoren af fordi de løber til alt og alle, så er dette en befrielse! Men fordi dette er naturligt for forældrene, er det derfor også vigtigt at huske socialiseringen, så hvalpen bliver så åben som mulig :) 

Jeg glæder mig så meget til dette kuld, og det bliver så svært ikke at beholde en selv!! Men tidspunktet er bare ikke rigtigt lige nu :( Vi må se hvad der sker når hvalpene er her, jeg har aldrig ønsket at holde noget fra Ciders linje også, da hun er noget helt specielt, og sammen med Kas kan det kun være ekseptionelt! og så skader de ikke at de simpelthen er sååå smukke sammen!

Se flere billeder af dem her !