Gjerulff Knoppers Delight, blev født som den første hvalp, og er den dag i dag FILMSTJERNE :D

Vi har altid været stor fan af blue merle hunde, både border collier og sheltier. Så vi håbede meget på at det var en tæve, men det var det desværre ikke.. Men Jeanett blev tilgengæld glad, hun havde dog ellers på forhånd sagt at hun ikke skulle have nogen nyhund lige nu. Men hun havde joket med at hvis hun en dag skulle have en border, så skulle det være en blue merle, og den måtte ikke være for hvid eller lys i det, og det SKULLE være en hanhund. Så vi blev enige om at det var skæbnen der ville have hun skulle have en hvalp, siden han blev født som den første.. Vores smukke smukke blue merle border collie :)

Han bor hos min kusine, Jeanett Olsen og hendes mand Michael Olsen, i Sundby på Lolland. Knoppers løber også agility, han kom dog lidt senere i gang, da han som unghund rev en sene over i det ene bagben, og måtte opereres og måtte gå med gips i 6 uger, og derefter kom genoptræningen. Dengang var Jeanett ikke i tvivl om at han skulle opereres, selvom at det var mange penge at skulle af med lige pludselig. Han blev opereret i Faxe, og de havde vurderet at han burde kunne løbe agility når det havde helet ordentligt. De trænede hårdt, og valgte også at starte konkurrence til Jutlandia sidste år. De fik deres første fejlfrie løb, fik deres første pind, og blev nr. 7 i klassen. Det var ikke det pæneste løb, men de kom igennem, og vi var alle meget stolte. 

Vi træner meget sammen med Jeanett og Knoppers, både i klubben Maribo DCH, og privat. Så vi kan rigtig holde øje med hvordan det går fremad. Jeanett er meget målettet, og hun vil nå langt. I 2010 har hun været på 2 kurser med Claudia Elsner, og 2 med Morten Hjul Hansen, og 1 med Sarah Lorentzen. Det er gået meget fremad med dem, og de har begge lært meget det sidste år, så vi har store forventninger til dette par :) De har også været på hyrde kursus, han var i starten meget ukoncentreret, men efter få minutter fik han stille og roligt vækket sit instinkt.
I 2011 har de været på kursus med Thomas Thiesen, Sarah Lorentzen, men det som gav mest for dem var de to dage de fik undervisning af Janita og Jaakko fra Finland. Deres handlings stil, passer rigtig godt på Knoppers, og den vil Jeanett prøve at følge fremover.

Gjerulff Knoppers Delight er med i børne filmen "Antboy", som kommer i biograferne i efterårsferien 2013! Jeanett har gjort et kæmpe arbejde i at træne ham på kun 14 dage, selvom hun har haft fuldtidsarbejde og familie at passe også! Han er med i 3-4 scener, og er drengen "12-årige Pelle Nørhmann" (som har hoved rollen)'s hund "Skipper". Han er blevet udvalgt i første omgang pga. af sit smukke ydre, men faldt efterfølgende for hans glade sind og vilje til at arbejde!