SP1 SP2 SP3 AG1 AG2 AG3 DKAGCH Gjerulff Mon Cheri, er født som den 6 hvalp, og har beholdt navnet Cheri, bor hos Maj Christensen i København.

Cheri er en meget kærlig hund, og vi elsker at møde hende stadig væk, da hun har sin helt egen lyd :) Lige fra hun var helt lille, kunne man altid høre hende, ikke fordi hun gøede, men hun skriger/tuder når hun bliver glad :) Selv nu, 2 år efter, bliver hun helt vild når hun ser os, og tuder meget højt.
Nogle gange ser Cheri os først, og lige pludselig mærker man en hund der sidder meget tæt på ens ben, og hører en hund der tuder ;) Hun kan hører vores stemmer på længere afstand, og bliver heldigvis glade for at se os :D Det er dejligt når hunde er deres egen, og ikke ligner andre.
Og det gør hun bestemt ikke, hun er reistreret som Zobel, men vi var meget i tvivl da hun var lille, men efter vi læste en artikel i Border Collie bladet om farver, er vi blevet mere sikre. Der står nemlig at zobel farvede hundehår er lyse i bunden, og mørke i enderne, og det er Cheris. (Der kan læses om farver på http://www.bordercollieklubben.dk/ under racen og racens farver).

Cheri dyrker agility og på en sæson rykkede de i klasse 3 DKK i både spring og agility.!
De har nu også vundet titlen DANSK AGILITY CHAMPION, som den første i kennel Gjerulff! Vi er så stolte af jer!!
Hun blev nr. 8 til DKK's DM 2010, KÆMPE TILLYKKE!
Hun vandt hold SØLV til DKK DM 2012, KÆMPE TILLYKKE!!
Der er opdateret mere under hendes resultater :)