Quickly x Dice hvalpene er her !!


D. 16. september 2017 fødte Quickly 5 smukke fantastiske og helt perfekte hvalpe!
4 drenge og 1 pige!
Quickly havde taget meget på denne gang, og trods dyrlægen havde scannet 5 hvalpe, så var vi alle i tvivl om der måske gemte sig en eller 2 mere på grund af Q's vægtøgning. MEN det blev ved de fantastiske 5, og vi nyder hver og en!

Under fødslen kunne vi dog godt have ønsket en lidt flere tæver, men det hele endte alligevel ud i 5 fantastiske og helt perfekte hjem til vores guldklumper!
Vi er utrolig beæret over endnu en gang at få de helt rigtige hjem til vores hvalpe, og vi ved der altid er en mening med tingene, og at vente på de rigtige hjem altid bærer frugt!

Alle hvalpe var utrolig ens af natur og personlighed! Der var ikke det store udsving, så det var svært på en anden måde at skulle dele hvalpene ud til folk.
De havde alle en masse mod på livet, var utrolig velafbalanceret og glade, meget kælne, og kæmpede om en plads på skødet. De var alle fornuftige når de undersøgte nye ting, og kastede sig ikke hovedløst ud i nye ting, var der noget som de skulle se an, afreagerede de flot, og undersøgte nysgerrigt de nye ting! Det har virkelig været et drømme kuld, og aldrig har vi haft en kuld som var så ens... De har været helt fantastiske og følge, og vi glæder os over igen at have mulighed for at følge dem ude i deres nye familier!

Nummer 1: Gambler; smukke dreng; mørke brun hvid mottled dreng, den perfekte blanding af mor og far, mørk brun og mottled men intet tric!
Han blev født kl. 12.49 og vejede 475 gram. Han har det cuteste hoved, den lækreste brune farve, og helt igennem skøn!
Denne lækre dreng hedder nu Deuce, og bor hos Elicia Calhoun i Arizona. Deuce skal være agility hund og kommer til at besøge Danmark til vores ugestævner, og vi glæder os allerede til at se ham igen!

Nummer 2: Snooker; endnu en smuk dreng; meget mørke brun og ikke meget hvidt, han er lige efter min smag, mere brun end hvid, hvor han fra siden ligner en brun bamsebjørn!
Han er født kl. 13.02 og vejede 390 gram. Han er en lille kælepotte, og vil såå gerne og nusse, vores lille kærlige dreng!
Snooker holder sit navn, og bor nu sammen med Julie og storesøster Foxy, vi er meget heldige at Julie bor tæt på os, og vi får mulighed for at se ham tit :) Snooker skal være agilityhund når han vokser op, og gå sin dygtige storesøster i fodsporene!

Nummer 3: Blackjack; så kom der en der ligner far, næsten, han havde nemlig lidt tric fra mor, den smukkeste sort tricolor mottled dreng, med meget tric fra fødsel, og en utrolig fin gylden farve!
Han er født kl. 14.06 og vejede 365 gram. Han fremstår helt speciel og unik blandt alle disse brune søskende. Han har charme ud over alle grænser og man bliver helt fortabt i det skønne ansigt!
Blackjack har nu skiftet navn til Gulddreng, og bor sammen med Morten, Søster og deres søn Kim, og en masse andre bc'er i Herning. :) Gulddreng skal være Mortens nye agility hund, men det første år vil han og Søster hygge med tricks og socialisering :) Vi glæder os meget til at følge deres rejse!

Nummer 4: Play; endelig kom der en pige; en brun tricolor som ligner sin halvsøster Fly, fra Qs første kuld. Play var længe ventet, da dette kuld fra start var ønsket fordi vi selv ville beholde en tæve efter Q... Og her er hun, heldigvis helt perfekt! Hun er født kl. 14.56 og vejede 470 gram, en stor basse, som nok skal stå godt i mod fra alle sone brødre.
Lille Play bliver hos Natasha og Dennis, og skal være Dennis nye agility hund. Hun har en masse hår på brystet, og det tydeligt hun har været vant til at kæmpe med 4 brødre. Play vil i starten hygge sig med tricks og shaping sammen med Natasha.

Nummer 5: Twister; en brormand mere blev det til, brun tricolor mottled dreng, men en meget smuk en af slagsen! Helt mørk i hovedet, og et lille fint drenge hoved, som fra dag 1 har lignet han var ude på spilopper.
Han er født kl. 15.57 og vejede 435 gram. Han er en rigtig bandit på hjemmebane, og bidder sig gerne fast i en bukseben eller sko hvis det lokker ;)
Twister hedder nu Pax,og bor sammen med Tina Skotte og storesøster Be som også er en bc. Pax skal være Be's legekammerat og så agilityhund når han bliver ældre. :) 

Vi glæder os utrolig meget til at følge disse 5 guldklumper, og heldigvis bliver 4 af dem i dk, og en af dem beholder vi selv. Den sidste kommer til USA, MEN heldigvis hos en som flittigt besøger Danmark til ugestævnerne, så vi er sååå glade for at vi stadig for mulighed for at følge den tæt og se den en masse!


Følg flere hvalpene på vores facebook side: kennel Gjerulff BC

Billeder fra fødsel og dag 1
Billeder fra deres første uge
Billeder fra 1 uge
Billeder 11 dage gammel
Billeder fra uge 2
Billeder uge 3
Billeder 16 dage gammel
Billeder 3+3 uger gammel
Billeder dag 26
Billeder 4 uger
Billeder 4+4 uger
Billeder 4+5 uger
Billeder 5 uger
Billeder 5+3 uger
Billeder 5+4 uger