Gjerulff Awesome Butterfly (Fly)


Fly er nu pensioneret avlstæve, og ejerskabet er overflyttet til Jeanett


Kl. 16.30 kom nr. 2 til verden :) En smuk pige på 410 gram..

Vi havde lidt svært ved at finde det helt rigtig navn til hende. Vi ville gerne have at dette kuld fik navne som sagde noget om dem, en også samtidig var nogle de kunne kaldes i hverdagen, og det rette til denne pige var ikke kommet frem. Vi håbede på at kunne finde et dyre-navn til hende. Da vi i de andre kuld har haft en Lion og en Tiger. Da vi havde meget svært ved at finde det rette navn, spurgte vi på facebook. Dette gav en masse gode bud :)


Og det rette kom, BUTTERFLY! hvis man er lidt kreativ og med god vilje kan hendes blis godt ligne en lille sommerfugl :) Og så smuk som hun er, så kan hun da ikke hedde andet!

Se video af Fly her !!

Vi håber og satser på at hun vil leve op til mottoet: 
Float like a butterfly sting like a bee :)

Jeanetts beskrivelse af Fly

Fly er en enormt kærlig hund. Hun er altid interesseret i at arbejde både med mig og også med andre. Hun lærer rigtigt hurtigt og er en aktiv hund. De fleste har hørt hende på en agility bane J men det gode ved hende er at hun kan arbejde selvom der er lyd på, hun er stadig enormt opmærksom og meget på sin fører. Faktisk når man løber med hende, hører man ikke hendes larm, da hun er så fokuseret på sit arbejde, og man ikke føler hendes "vilde udtryk".

Når vi er hjemme er hun også rigtig god til at aflæse om der skal ske noget aktivt eller ikke. Hvis ikke, lægger hun sig hurtigt til at slappe af. Hun prøver at lege med Knoppers (bc) og Luna (datter), men hvis de heller ikke vil, så kan hun sagtens slappe af i flere timer af gangen. Som sagt er hun meget kærlig og foretrækker at ligge i sofaen og sengen, helt tæt, og gerne blive nusset i søvn. Generelt vil hun gerne være der hvor alle andre er, men har ikke noget imod at blive lukket væk.. Hun kan sagtens være alene hjemme i ca. 8 timer uden at ødelægge noget.

Fly og Luna er vokset op sammen, så det gør også at de har et helt specielt forhold. Men helt fra starten har Fly været rigtig god til børn. Luna kan endda træne med hende, hun hører efter og respekterer hende. 
Hun gjorde det utroligt flot til sin første konkurrence, hvor hun løb med Natasha. Hun lavede kun små fejl og det sidste løb på dagen endte med et fejlfrit løb J (Natasha havde trænet med hende to gange inden). Det siger noget om, at Fly er rigtig god til at tilpasse sig, hun lærer hurtigt og at hun selvfølgelig er en arbejdshund, som elsker agility.
Da jeg selv første gang løb med hende til konkurrence præsterede hun at løbe et fejlfrit agility-løb, på den første dag. Det var virkelig flot af hende, og er sikker på at hun i fremtiden bliver en dejlig agility-hund. Hun har ikke prøvet at hyrde endnu, men det skal hun selvfølgelig også prøve en dag. Træner tricks og lidt lydelighed, men er sikker på at hun ville være/blive god til det hendes fører præsentere hende for, da hun er samarbejdsvillig i alle situationer!

Det er tydeligt at se, at Fly elsker samspillet mellem hund og fører. Hun er en arbejdshund, som er meget aktiv, men som også kan slappe af hvis det kræves. Hun elsker børn, generelt mennesker og har aldrig i sit liv oplevet noget dårligt. Hun er en fantastisk hund med masser af kærlighed.