Mystique du Grand Champ d´Aubertans

x

Gjerulff Eager To Be Mighty


D. 13. april 2021 kom der 2 smukke drenge til verden!
En sort/hvid og en bi blue! 2 store og meget smukke drenge! Fødslen var lang, og vi endte med at måtte en tur forbi dyrlægen. Den sorte dreng var ikke helt frisk i starten, men det kom han efter, og de var begge gode til at spise med det samme, og Mystique var en fantastisk mor fra start! Nogle gange kan det var svært for første gangs mødre at tage sig af hvalpene, når de forløses med kejsersnit, men Mystique var fantastisk med det samme!

Bi blue merle dreng; Gjerulff fly like a butterfly mighty Keeper
Keeper bor nu hos Kristina Priess og familie, og er også avlshan her i kennelen, og vi glæder os helt vildt til at følge deres udvikling :D


Sort hvid dreng; Gjerulff sting like a bee mighty One
One bor hos Louise og hendes 2 andre sheltie piger, og skal være Louises nye agility stjerne. Vi kan ikke vente med at følge dem!


 Da jeg købte Mystique hjem, var min drøm at kunne bruge Mighty. Men da Mighty var bærer af CEA, og Mystique kunne være bærer af både CEA og MDR1 fra forældre, var det lidt af et sats. Men vi havde heldet med os, og Mystique var genetisk fri for begge, og jeg var meget glad for denne kombination blev mulig!

Både Mystique og Mighty er helt igennem fantastiske hunde, ikke blot grundet deres arbejdsintensitet, men mest af alt grundet deres karakter og temperament. De er fantastiske familie hunde, gode med alle mennesker i alle aldre samt hunde af begge køn. Hunde som hviler i sig selv, sociale og glade helt ind til knoglerne.


De er hunde som giver alt hvad de har når de arbejder, bevæger sig nemt og flydende, og har en fantastisk springteknik!
De kan begge arbejde med alle, og ikke berørt af omgivelserne når de træner eller i konkurrence! De er hunde som både elsker at løbe stærkt, men også gerne vil følge handler!

Mighty er en hund som har let ved snævre vendinger, og fantastisk til handling og følger Anders på selv de mest umulige linjer, han er en pleaser og vil gerne gøre alt rigtigt! Trods han er en pleaser, arbejder han stadig med fuld acceleration, hvilket er meget unikt!
Mystique er mere som Moviestar, en hund der gerne løber fuld fart frem, og synes collection er overvurderet ;) Hun løber fuld speed, hun elsker at løbe, både på banen og sammen med border collierne i hjemmet. Mystique er en meget stille sheltie, og hun hverken larmer på agilitybanen eller i hjemmet, og er en rolig hund indendørs, og man ligger næsten ikke mærke til at hun er på besøg :) 


Sundhed:

Mighty                                                      Mystique
HD: AA                                                     HD: AA
AD: 00                                                       AD: 00
CEA: bærer/carrier                                  CEA: genetisk fri
MDR1: genetisk fri                                  MDR1: genetisk fri

Højde: 37,5 cm                                         Højde: 33,3 cm
Vægt: 8 kg                                                Vægt: 5 kg


Forventninger til dette kuld:

Vi forventer nogle helt fantastiske hunde, nogle med et fantastisk sind, som hviler i sig selv, og fungere godt som familie hunde, men som stadig har behov for aktivitet og stimulering. Jeg forventer hunde som ønsker at arbejde, samarbejde med sin handler, og vil bevæge sig nemt og elegant både i løb men også over spring, både i ekstension og i collection. Jeg forventer hunde med standart højde, mellem 33-39 da begge hunde og deres linjer har stabile højder.