Gjerulff Paras Prima Sensei  aka SENSEI

(Shenaja Just an Illusion  x  Cardiwe's Absurd Bi Black)


RIP SENSEI
Sensei fik desværre en akut hjerneblødning, og vi måtte give ham fred. Dyrlæger har meddelt at der ikke er arvelige faktorer indblandet!
Vi er lykkelige over at Sensei gav os Happy og Zoey, samt Hip Hop og Boogie!

Sensei er en meget speciel dreng for mig! Han er fra rimadonnas sidste kuld, og fra en kombination som jeg havde forsøgt en gang tidligere, uden det lykkedes. Denne parring blev også lige spændende nok, da jeg måtte frem og tilbage til Finland 2 gange, da Primas løbetid gik i stå under den første rejse, men da den startede igen efter nogle dage hjemme, tog jeg afsted igen. Jeg har altid været vild med Senseis far Hunni, han har en fed attitude og fantastisk power og arbejdsvilje, samt han er en nem, omgængelig og social fyr. Så jeg gik all in for at få denne parring til at lykkes, og jeg blev belønnet med 4 fantastiske hvalpe! 

Jeg beholdte hans søster Choice som udstationeret, og jeg havde en forkærlighed for Sensei helt fra lille hvalp, så da Lene var villig til at indgå et samarbejde om Sensei i forhold til avl var jeg henrykt! Jeg har allerede haft fornøjelsen af et kuld med Sensei, Sense of kuldet, hvor jeg er yderst tilfreds med resultatet. Sunde, smukke, søde, glade, sociale, åbne og arbejdsvillige hvalpe, hvor de nye ejere selv håber på at bruge dem i avl, da de er lige så henrykte som jeg er over deres karakter og egenskaber!


Læs Natashas beskrivelse om Sensei her!

Lenes beskrivelse af Sensei:

Skrevet 8. januar 2021

Sensei er 3 år gammel og en helt igennem fantastisk dreng!

Han har det bedste temperament og elsker alle han møder på sin vej, både hunde og mennesker i alle aldre. Han kan aldrig finde på at slås, og går hellere den anden, hvilket gør at han aldrig har udvist usikkerhed eller aggressiv adfærd overfor nogen eller noget! Det synes jeg er en kæmpe egenskab hos en hanhund. Han har ikke behov for at spille stor og stærk hanhund, men hviler i sig selv! Han er utrolig kærlig og mild, og er meget knyttet til mig..

Han er på agility banerne en pleaser, og havde i starten lidt svært ved at forstå tingene 1. gang man bad ham om noget. Men når først han har forstået det, glemmer han det ikke igen. Han har et skønt drive af natur, og kan bare blive ved og ved. Han elsker bare at løbe og træne generelt. Han er en rolig hund i hjemmet, og kan sagtens bare ligge slappe af flere dage i træk.
Han er god til hvalpe og kan godt lide at lege med dem. Bliver hvalpene for meget for ham og overtræder hans grænser, siger han fra på en rolig måde, og derefter leger han videre med dem. 

Udover det er han utrolig smuk og godt bygget, og alle fyrlæger elsker ham, og han elsker dem! Hans sundhed er i top, så hvad kan man ønske sig mere af en hund?
Sensei er helt unik, hvis man spørger mig. Han er ALT hvad jeg kan ønske mig og mere til!