Gjerulff Paras Prima Choice

aka Choice


Choice er ejet sammen med Julie Tambjerg, hun bor på Fyn sammen med 2 andre sheltier. Choice er efter
Primadonna og Hunni fra mit Paras kuld.

Født: 4. juli 2017
Farve: Bi blue merle
Højde: 37,5 cm
Vægt: 7,5 kg

CEA: genetisk fri
MDR1: genetisk fri
DMS: aaBbCC (low risk)
DM: genetisk fri
HD: AA
ED: 00

Choice er lige som sine forældre, en arbejds maskine! Hun kan blive ved igen og igen, og mister aldrig interessen! Hun kan arbejde med både legetøj og godbidder, og skifter i mellem dem i samme trænings session uden problemer. Trods hun ikke er en stor mellem hund, så har hun intet problem med at springe 40 cm! Hun har en vild spring kapacitet og springer meget let af natur! Hun har en fantastisk acceleration, og angriber forhindringerne, og minder utrolig meget om hendes mor.

Hun har en motor og power ud over det almindelige, men lige så meget hun ligner sin mor når de arbejder, så er hun alligevel også en smule anderledes. Prima var meget selvstændig og arbejdede gerne på afstand af handleren, der er Choice modsat. Choice søger handler, og kan godt lide at arbejde tæt, er meget pleasende, vil gerne følge handler, og er af natur dygtig til handling, hvor der har været mere fokus i indlæringen på at arbejde på afstand.

Hun er utrolig klog, og vil arbejde lige meget hvad det er, dog er agility yndlings sporten! Choice elsker at løbe stærkt, og der Choice er mest udfordret er, hvor hun bliver nødt til at tage farten af. Der hvor hun ikke kan løbe fuld speed, som ved en slalom ;) Det fantastiske ved Choice er dog, at trods noget er svært og der skal flere gentagelser til, så har hun intet i mod at træne det samme igen og igen, også selvom der skulle blive tilbageholdt belønning ved gentagne fejl.

Choice er en meget glad hund, som er meget generelt ved hele det kuld hun er fra. Alle i kuldet er utrolig sociale, og kan med alle mennesker og hunde! Jeg er meget stolte over dette kuld, da de er meget ens!

Alle arbejder fantastisk, er super familie hunde, har fantastisk temperament,
en god mentalitet og psyke, vild power, let og elegant spring teknik,
acceleration ud over det almindelige, søde og glade for alt og alle, smukke og godt vinklede !Jeg har besøgt Julie og Choice et par gange hjemme hos dem selv, og det er helt fantastisk at opleve hvor glad hun bliver for at se mig! Det er en dejlig ro at have, at hunden er tryg ved én, når man skal have dem hjem til kuld. Hun er en meget social hund, og bare generelt MEGET glad! Selvom hun er glad for alle, så har hun alligevel nogle favoritter, hvor hun nærmest ikke kan være i sin egen krop af bare glæde!

Jeg er så heldig at kunne dele min passion om avl med Julie, og at hun vil det lige som mig, gør det lidt mere sjovt at have en udstationerings tæve! Vi glæder os begge helt vildt meget til Choice første kuld, og se om de fantastiske gener går videre!


Cardiwe's Absurd Bi BlackFARFARMORFARFARIndavlskoefficient (3 gen.) 0%Bumtsi Bum My Only OneFICH EECH EEW05Snowglow's Jailhouse RockBumtsi Bum Beamish StoutKarvakedon BangoEECH EEJCH LTJCH LVJCH BALJW07 EEJW07 EEW07M&M's Skyshine Firecracker AviatorKarvakedon QjeMORMORFARMORMORDKSPCH DKAGCH INTAGCH SESPCH NOAGCHShenaja Just an IllusionToven The Full MontyUSCHToven WintertideUSCHMacdega AsteriskToven Rainbohs In SpringDury Voe BarcelonaDury Voe Ultra SonicDury Voe DaydreamsShenaja Starbiscuit In BlueDKFSCHThe Charmed Ones' Biscuit In BlueDEVDHCH LUCHGrandgables Dressed To ImpressDKAGCH DKSPCH SESPCHZarvo's American Blue BlossomDKSPCH DKAGCHCapstone One Little StarZobella Such A Soldier In GoldCapstone Virgin Shelia In Gold