Sunshine Forever von der Happy-Horse Farm   aka. EVER

x

Brie Streetsmart Extreme Braveheart    aka. Brie


- For english press here


Vi er så stolte over Evers første kuld, de hvalpe er helt igennem fantastiske, og vi var i første omgang kede af ikke at kunne gentage kombinationen, MEN vi er så heldige at have fundet en søn som er uden tvivl lige så skøn, BRIE ! Vi ved at denne kombination bliver intet mindre end fantastisk! Vi kender 2 af Brie's søskende, 
 Neo og BB, i Danmark, og de arbejder helt igennem fantastisk, og har et super sind! 

Vi har høje kriterier om vores hvalpe, i alle vores racer, hvor samarbejdsvilligheden, power og en god bygning, men samtidig familie hund med godt temperament og god sundhed er i højsæde. Vi kan ikke vente til få endnu et kuld hvalpe, hvor vi ser frem til netop disse egenskaber!

Brie er opdrættet af Olga Kwiencien i Polen, og de har hans bror, Brego, som har vundet medalje til agility VM ! Brie har fantastiske agility hel og halv søskende og forældre, over hele verden, og både hans far og mor har lavet helt igennem fantastiske børn sammen og hver for sig.


                         Brie                                              Ever                               

  

Sundhed:

Ever
HD: A
AD: 0
OCD: ikke påvist
Fuldt tandsæt

Højde: 38 cm (alle Evers helsøskende er mellem hunde, OGSÅ hanhundene. Ever har 1 datter og 2 sønner i mellem, og 1 søn på 43,2 cm)
Vægt : 9 kg

Brie
HD: B
AD: 0
Fuldt tandsæt
Højde: 42,8 cm
Vægt: 11 kg
Forventninger til kombinationen:

Som vi tit forsøger med vores andre racer, forsøger vi at kombinere den "førerfokuserede" med den "selvstændige", den rolige med den crazy, men samtidig ikke gå på kompromis med temperament, bygning og sundhed!

Ever er blevet meget opmærksom på sin fører og ejer, både i privaten, men også i træningen. Da hun var hvalp var hun meget eventyrlysten, og næsten for selvstændig/selvsikker og ville undersøge alt, også gerne på egen hånd :) Dette blev der arbejdet med, og har nu gjort at hun er meget knyttet til sin fører og handler! Det gør at den selvstændighed som kan være en fordel på agilitybanen, til at trække ekstra fart ud af nogle sekvenser kan være afhængig af førers fart og acceleration.. Det betyder dog også at Ever i meget meget tidlig alder var meget teknisk dygtig, og kunne handles på selv de mest komplicerede baner, da hun virkelig ønsker at følge føren! Hun har lige fra start været meget lærenem, og tricks har hun lært lyn hurtigt, og tilbyder gerne en masse for at please! En anden fordel er også at hun kan træne uforstyrret af andre, trods trænings baner er meget tæt, de interessere hende ikke når hun arbejder med sin fører!

Brie er af den mere selvstændige type/linje, og bruger sin power mere fremadrettet, end tilbage mod sin fører. Han har en vild power, og der skal være fuldt fokus for at følge med ;) Det betyder dog ikke at han er ulydig, han har nemlig den rette mængde "pleasende" adfærd, som gør at han kan kontrolleres trods den høje fart og arbejds iver!

Begge hunde arbejder med hovedet, og vi forventer også dette af deres hvalpe! Hvalpe som vil være kloge, lærenemme, pleasende over for deres fører, men også med den rette mængde "py-ballade", da dette ikke kan eller skal undværes i denne race :) Det vil være sjove hvalpe, hvalpe som aldrig bliver rigtig voksne, hvalpe som vil holde gang i en familie og smilet fast skruet på! De vil få en masse charme så det vil være svært at sætte grænser, men disse vil dog være nødvendige ;)


Ever er en meget venlig hund af natur, og hun har en meget nem spring teknik, hvilket gør at hun glædelig springer over "baby låger" i hjemmet, hvis der er kommet nye gæster i huset som hun ønsker at sige hej til ;) Dette kan dog være knapt så praktisk når det sker hen over camping hegnet og ind til naboen, for at hilse på. Ever er meget sød af natur, og kan de fleste hunde, hun underkaster sig nye fremmede hunde, hvis hun er på tur alene, men derimod kan hun godt forsvare sit "eget" hvis hun sidder på skødet af sin ejer. Ever har stærk flok følelse, men derved også gerne som flokfører.. Ever har meget personlighed, som py'en også er kendt for :) Hun kan give en det største smil på hovedet, og hun kan samtidig give dig grå hår ;) Heldigvis er det mest det 1.! Hun har en speciel status i hjemmet, og får lov til mange bandit streger, og trods der normalt ikke er hunde i sofaen, er der nu lagt et tæppe til Ever, "hun hopper jo alligevel op", og så får hun lov at blive liggende ;) Ligeledes har hun næsten også en fast plads ved spise bordet, om det er på sin egen stol, eller på skødet er Ever dog ligeglad med, bare hun må være en del af fællesskabet!

Vi forventer en at lave nogle vilje stærke hunde, som vil passe ind i både familie liv, og i træning. Da vores passion er agility har vi lagt stor værdi i springteknik og bygning! Men dette betyder ikke disse hvalpe kun vil kunne begå sig i agility, tværtimod vil hvalpene grundet en god krops struktur, let springevne og samarbejdsvilligheden egne sig til alt slags hundesport!

Mange siger det er en fornøjelse med en klog hund, man skal dog huske det jo ikke kun er "de rigtige ting" de lærer hurtigt ;) Unoderne samt fejl-indlæring kan også sidde godt fast! Så derfor anbefales det at man sætter sig godt ind i hvad det vil sige at få en py ind for husets 4 vægge, og hvordan man vil håndtere træningen :) Vi står selvfølgelig til rådighed så meget vi kan, ønsker kun det bedste for vores hvalpe og deres nye familier!

Trænings mæssigt håber vi på stor arbejdsvillighed, både for legetøj og godbidder! Vi håber på en kombination af begge forældre, så hvalpe med stor power, men samtidig stor opmærksomhed på fører og givne signaler, samt stor vilje til at følge handling! Det har Evers 1. kuld i hvert fald vist!

En ting er helt sikkert: vi kunne aldrig finde på at lave en kombination på vores kennel, som ikke var gode nok til os selv! Så dette er helt klart en ønske kombination fra vores side, og vi ønsker også at den vil falde i andres smag, vi håber at holde en hvalp i vores kennel :D

Vi er meget stolte af Evers 1. kuld, så vi kan slet ikke vente til dette!
I kan følge Evers 1. kuld på vores facebook side, både billeder og video.

Følg Brie på Siw's facebook side.

Se video af Brie her

Se mere video her