Gjerulff Lion King blev født som den 5 hvalp. Han skulle have heddet Snickers, men Mahmoud havde svært ved at vælge mellem Joey og Lion, og som ugerne gik, var familien Olling blevet så vant til at kalde ham Lion, at han blev ved med at hedde det. Han lignede den sødeste bamse da han var lille, en rigtig Teddy bjørn! Men han er vokset op og blevet en slank flot hanhund!

Mahmoud havde bestilt en zobel eller brun hanhund på forhånd, og han endte faktisk med begge dele :) Lion er nemlig registreret som zobel på stamtavlen, men vi synes mere han ligner en brun/hvid nu. Mahmoud løber agility i DCH, og er også så småt begyndt at løbe lidt i DKK. Lion har nogle lange ben, og tager lange skridt, det er ikke altid det ser så hurtigt ud, men resultaterne taler for sig selv. Han har allerede vundet en del i DCH. Mahmoud har været på kursus med Sarah Lorentzen og Morten Hjul Hanen her i vinter, og vi håber det har givet nogle gode fif til træning. Lion er meget lydig og kan rigtig mange ting, men nu skal der arbejdes på at Mahmoud tør give lidt slip på kontrollen og bare give den gas :)

Han har det dejligste rolige temperament, og er en meget glad hund. Selvom han ikke må hoppe op, så er der ikke nogen kommando der endnu har virket når han møder os. Det er rigtig dejligt at hvalpene kan kende os, og er glade for at se os :) Det betyder bare at de har haft det godt, og vi har gjort vores arbejde rigtigt :)