Gjerulff Serious Handsome Evolution

aka Rio

Mr Handsome! Intet mindre at sige om Rio, end at han er det skønneste, smukkeste indenvendig som udenvendig!

Rio er efter Cider og Doy, og Rio er en tro kopi af alle hans mors bedste sider!

Som hvalp fik han denne beskrivelse: Den frække, springer gerne over hvor gærdet er lavest, også selvom man risikere at komme til skade, vil udfordre men samtidig være lydhør, og give en del opmærksomhed mod ejeren.

Denne passer stort set stadig! Han er dog lidt mere tænkende end først antaget, utrolig klog og lærenem lige som sin mor, men derfor også utrolig vigtigt at han indlære alt korrekt i starten, og ikke bliver i tvivl. Han vil gerne det hele på den halve tid, og gerne noget hele tiden :D Han er en glad og aktiv dreng, men så charmerende så ingen kan sige nej til ham! Trods et forholdsvis højt aktivitets niveau, så hviler han ekstremt meget i sig selv! Der er intet negativ stress i ham, hverken i dagligdag eller i arbejde!

Han er den nemmeste at have med alle steder, han falder bare ind med alle hunde og alle mennesker! Han er ikke over social, og springer umotiveret i hovedet på folk, men vil gerne snakke på en afdæmpet måde. Rio vælger helt sikkert Kristina til foran alle andre, og hun har kunne gå løs med ham fra hun fik ham, uden nogensinde at frygte han løb væk! På det punkt ligner han også sin mor, som også vælger sin ejer til over alt! Det samme i trænings situationer, der kunne springe en bombe ved siden af ham, eller andre hunde løbe vildt rundt omkring ham, og han så kun Kristina!

Han er mild og nem, og spiller aldrig op til nogen, men går hellere uden om problemer! Han har de lækreste bevægelser, den fineste lange trav, og en helt fantastisk acceleration! Han har et meget hurtigt antrit, og en utrolig høj tophastighed, men samtidig med fuld fokus mod føren hele tiden, og kan korrigeres ganske nemt, og har et pleaser gen ud over det sædvanlige! Rio vil utrolig gerne følge, men samtidig heller ikke lave fejl, så han skal også gerne handles og fortælles klart hvad der ønskes af ham :) 

Han er utrolig smidig, og let på tå, han kan korrigere retning ved den mindste hjælp, og gør alt for at please! Rio elsker sin bold, og har med tiden også lært at godbidder kan bruges ;) Dette skylder jeg dog skylden på opdrætteren, hun har trænet for meget legetøj, og ikke givet nok godbidder :P

Jeg er nok Rios største fan, og der er intet jeg overhovedet vil ændre på ham! Han er smuk af ydre, men den skønneste personlighed, og sund og rask hele vejen igennem, hurtig og smidig, og arbejder for føren! Han er bygget fantastisk, let med med fylde, smidig med med gode muskler, gode vikler, og som bygget til fart! Jeg kunne ikke ønske mig mere, og jeg er Cider og Doy utrolig taknemmelige for denne fantastiske hund!

Jeg er så glad for at Rio bor hos Kristina og onkel Luka, jeg ved at hun gør alt for ham, og kun sætter hans ve og vel over alt andet! Hun tilpasser sin træning efter hvad han har brug for, og giver ham uendelig af kørlighed sammen med sin mand Rasmus! Det er ingen tvivl om at Rio har en helt speciel plads i deres hjerter, og helt sikkert også i mit! Rio er one of a kind sheltie!

Jeg har ventet og ventet på at kunne lave hvalpe med ham, han er helt igennem fantastisk, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at han vil give det videre til sine hvalpe! Jeg synes han har så meget at byde på, og tilføje racen! Det bliver spændende hvornår han kan blive lov til at være far, dog er han kun til avl til egnede tæver, og kan ikke bruges på tæver med "Toven Catch Me If You Can" og "Toven The Full Monty" i stamtavlerne.

¨

Rio er ikke udstationeret, han ejes fuldt af Kristina og Rasmus
Men jeg har fået lov til at have ham på hjemmesiden, da jeg håber selv at bruge ham i fremtiden,
og jeg synes andre bør kunne læse om ham, og se hvilken skøn dreng han er!
Han bør på en eller anden måde indgå i avl, han er alt for unik til ikke at gøre det....

Dim lights Embed Embed this video on your site