Rikke Wridt var den heldige ejer af søde smukke Jazz.

Gjerulff Twix'n happy Jazz. Rikke fik lov til at ændre i stambogsnavnet, før hed hun kun Gjerulff Twix. Merci og Jazz blev født efter hinanden, og da de var små lignede de samme farve. Det var først da de blev lidt ældre at man kunne se at mercis grund farve var lysere, men hendes pletter var mere sorte. De er begge registreret som rød merle, men det viser sig at Merci er zobel merle, Dkk har bare ikke den farvekode i systemet.
Jazz havde det sødeste hoved, den varme røde farve, og de is blå øjne gav et helt specielt spil. Vi havde besluttet selv at ville holde en tæve til kennelen, og vi vaklede meget i mellem Merci eller Jazz, og Rikke vidste at hun ville have den vi ikke beholdte. Til sidst blev vi enige om fordelingen, og vi synes heldigvis begge parter at det var det rigtige valg.
Jazz var fra helt lille mere hård i kanten, ikke på en negativ måde. Men hun ville hellere lege med sine søskende og være aktiv, end at sidde stille og blive nusset. Sådan var det også da hun blev ældre, hun var glad for at se os, men hvis der var andre hunde i nærheden var de mere interessante at hilse på. Eller hvis der var en agility bane ved siden af, så var det også mere spændende. Jazz var en dejlig hund, med et fantastisk arbejdsiver!

Desværre blev Jazz kørt ned af en bil i efteråret 2008, det virkede i starten ikke som om at der var sket noget alvorligt, og dyrlægerne sagde også at hun var heldig. Men den 19/2-09 tog Rikke valget at lade Jazz sove stille ind den, pga eftervirkningerne efter at være blevet kørt ned. Rikke synes hendes adfærd ændrede sig, og vagte derfor at få hende tjekket igen, for at se om hund havde ondt et sted. Det havde hund desværre, og skadet var desværre blevet overset i efteråret. Vi vil stadig have vores minder om søde dejlige, og vi savner hende. Lille søde Jazz, der levede stærkt og døde ung.