Det med sorg i hjertet, at vi må meddele at BS er blevet aflivet den 21. april 2010. Han led at svære hypermobile led, de fleste border er en smule hypermobile, ellers ville de ikke kunne bevæge sig i det tempo og bevægelses omfang som de gør, Joey var desværre bare for meget :( Og det gik desværre hurtigt ned af bakke til sidst, og bare 5 uger før havde vi set ham i Vilhelmsborg, og han virkede glad og tilfreds. Men Malene og Michael tog en svær beslutning da han ikke kunne følge med på gåturene, ikke ville hoppe ind i bilen, og havde svært ved at holde balancen, og han fik lov at sove ind. R.I.P BS After Eight, han vil blive savnet! Vores lille bamse!

Gjerulff BS After Eight, som nu bliver kaldt Joey, han er opkaldt efter Joey Tribbiani fra TV serien Friends. Han er tric rød merle, og vi synes (selvfølgelig) at han er den smukkeste i sin farve vi nogensinde har set! :)

Joey er vores alle sammens hjertebarn, men aller mest mit (Natashas). Han blev født som den allersidste, 2½ time efter de andre. Jeg sad nede ved hvalpene og nussede med en meget træt Ally, som ikke havde mange kræfter tilbage efter at have født 6 hvalpe. Det var nok også derfor, at hun ikke havde de sidste kræfter til sidst til at få Joey helt ud. Jeg opdagede pludselig en halv hvalp under halen på hende, og der var ingen fosterhinde, den var der altså gået hul på, så der var med at få Joey ud hurtigst muligt! Der var ikke meget liv i ham da vi fik ham ud, og vi var i tvivl om der overhovedet var noget liv overhovedet. Vi prøvede at suge ham, men synes ikke at det virkede, min var svingede ham nogen gange, i håb om at få væsken op, så han ikke blev kvalt. Efterfølgende sad jeg ½ time og nussede ham, i håb om at det kunne sætte gang i kredsløbet på ham. OG DET GJORDE DET HELDIGVIS. Vi malkede Ally, så Joey kunne få sin mælk gennem en sprøjte, da han ikke havde kræfterne til at spise selv. Det var besværligt, men det var det værd! Han kom stærkt igen, og lærte hurtigt at spise selv.. Derfor blev han kaldt BS, og er opkaldt efter jægersoldaten.
Inden han flyttede hjemmefra var han også opereret for navlebrok, og vi var igen nervøse for vores lille surviver. Men han klarede den.

Han boede i Jylland hos Malene Gjedbo Nielsen og Michael Moesby Nielsen, og hyggede sig på deres store heste stutteri. Der kan læses mere om Joey på http://moesby.net.