Det største af det største!!
VERDENS MESTERSKABET 2012

Primadonna løb både hold og individuelt!
Og formåede at løbe 4 medaljer med hjem!!

Holdet bestod af Primadonna (3½ år), Susanne Prier med Dweet (3 ½ år), Hanne Svejstrup med Soffy (5 år) og mig selv med Cider (næsten 2½ år). I år er man 4 på holdet, og de 3 bedste resultater tæller.

Dejligt med støtte fra diverse familier!! og fra KENNELEN! :)

Det er det største jeg nogensinde har oplevet, og vi var med til at bryde Danmarks uheld, og fik medaljer med hjem efter 5 års pause :)

Her kan i se billeder fra vores fantastiske tur!

Her kan i læse lidt :)


Hold spring løbet (fredag):
Primadonna lagde ud, og vi fik et super fejlfrit løb! Så var det Hanne og Soffys tur, og om end de ikke også leverede et banefejlfrit løb, derefter var det Dweet og så satte Danmark stilen, 3 gennemførte og fejlfrie hunde efter de første 3!! Vi havde på holdet aftalt at hvis de 3 første var fejlfrie, skulle jeg ligge mest mulig press på Cider til sidst, hun havde et super løb, desværre fik jeg dog presset hende lidt for meget, og det blev en disk, men jeg er MEGET tilfreds med hendes 1. VM løb!!
Det ændrede dog ikke at vi havde 3 hunde igennem banen, med en lille tidsfejl, så efter spring løbet endte Danmark på en 9. plads :)

Agility hold løbet (lørdag):
Nu blev det spændende! Banen var god til Danmarks, og der var en del fald steder, hvor man kunne håbe de hold som lå foran os røg på.
2. løb er efter placeringen i spring løbet, så vi skulle løbe som 9. sidste.....
For få år siden blev der lavet en ny tradition om at hver guld, sølv og bronze vindere for hvert løb, blev hyldet, og fik lov til at løbe på græsset med deres supportere! Hvilket jeg synes er en god idé, så man altid har noget at løbe for, uafhængigt af hvad man har lavet i spring løbet, kan man kæmpe for agilityløbet!
I dette løb kom alle 4 hunde igennem :D så vi lagde rigtig godt press på de andre, og i dette løb talte både Primadonna og Ciders resultater med, så det var dejligt :) Vi lavede alle super gennemløb, og lagde os ind på en klar 1. plads i agility løbet :D 4 sekunder hurtigere end nr. 2 som var Italien!! Og om ikke vi forblev på den plads! :D Det største nogensinde!!! Vi var VERDENS BEDSTE agility hold!!! Og skulle nu ind og løbe som de 1. på græsset!!! Det har jeg drømt om alle år, og om det var muligt, så var det endnu federe end jeg havde turde håbe på!
Og for det ikke skulle være løgn, så blev vi sammenlagt nr. 3 :D Og vi fik en smuk BRONZE medalje med hjem, som de 3. bedste hold sammenlagt til VM :)

Så kom det individuelle spring løb (lørdag):
Jeg ville virkelig så inderligt bevise at jeg har den sejeste bi blue merle sheltie, hvilket jeg jo føler at hun er :) OG det kom godt på vej! Hun løb et super løb!! Desværre kommer jeg bare lidt for sent med en kommando, og hun drejer den "forkerte" vej rundt om et spring... Hun er fejlfri, men det tog en del tid :/ Hun ender på en fejlfri 9. plads efter det første løb, hvilket jeg er SÅ stolt over!! De første 20-30 hunde lå med kun 2 sekunder i mellem sig, SEJE HUND!!

Og nu startede vi op med individuelt agility løb (søndag):
Cider lå placeret som nr. 8 og Prima som nr. 9, så i teorien skulle jeg løbe lige efter hinanden, men fik heldigvis lov til at flytte den ene, og fik 11 hunde i mellem dem :) Så Prima løb 11. hunde før hendes "rigtige plads", så jeg havde god mulighed for at ligge press på de andre med en godt løb.. Og Primadonna løb som den stjerne jeg føler hun er <3 Et super fejlfrit løb, selvfølgelig med lidt buer her og der, men det er jo Prima ;) Men hun løb sig ind på en 1. plads i agility løbet! :D Nu var det spændende hvordan resten løb, der var jo en del som skulle ryge ud før jeg var i medalje rækken..... Hun blev ved med at holde pladsen, og til sidst var det spændende, der manglede kun få hunde! Men dem som lå nr 1 og 2 fra spring løbet kom suverænt igennem igen, dog byttede de lige plads en gang.. Men Primadonna endte som 3. bedste i verden i agility løbet! ENDNU en gang skulle vi ned og løbe på græsset :D Og lidt efter fik vi at vide det samlede og gældende resultat, Prima blev også samlet nr. 3, og vindet INDIVIDUELT BRONZE til hendes 1. VM :D Det er så stort, og stadig slet ikke til at forstå!!

Så Primadonna formåede at få 4 medaljer med hjem fra hendes 1. VERDENS MESTERSKAB!!
  -  1 guld medalje for at vinde agility hold løbet (Verdens bedste AGILITY HOLD!)
  -  1 BRONZE medalje for samlet hold (3. bedste lille HOLD I VERDEN!)
  -  1 bronze medalje for at blive nr. 3 i agility individuel løbet (3. bedste lille AGILITY HUND)
  -  1 BRONZE medalje for samlet individuelt (3. bedste lille hund I VERDEN!)


INDIVIDUELT

Primadonna VS. Peanut (nr. 2 mod nr. 3) i agility individuelt
Spring individuelt - agilityvision
Spring individuelt (anden vinkel)
Agility individuelt

Lidt følelser om min oplevelser!
Dim lights Embed Embed this video on your site

Jeg bliver hyldet efter mit agility løb <3
Dim lights Embed Embed this video on your site

Vinder individuelt BRONZE i agility løbet
Dim lights Embed Embed this video on your site

Vinder SAMLET individuelt BRONZE
Dim lights Embed Embed this video on your site

Video over mine løb, som Lene Wøhliche har lavet!
Tusinde tak!

Dim lights Embed Embed this video on your site

HOLD

Spring løbet
Agility løbet

Vores hold bliver hyldet for at få GULD i agility løbet!
Dim lights Embed Embed this video on your site

Præmie overrækkelse da vi vinder Guld i agility løbet
Dim lights Embed Embed this video on your site

Video af vores hold løb, som Lene Wøhliche har lavet!
Tusinde tak!

Dim lights Embed Embed this video on your site