Velkommen til endnu en Shenaja hund :D
Shenaja Makes The Greatest Leader

 Leader er født den 29.03.2012, og bor hos Jette og Dennis, et vennepar til kennelen. Jette var skrevet op i lang tid til hvalp efter Primadonna, men da det desværre ikke ville ske, tilbød Natasha at de fandt en i fællesskab, et andet sted fra.. Og hvorfor ikke forsøge alle gode gange 3 :) Jeg har været så glade for Primadonna og Ciders opvækst og socialisering, så jeg var sikker på vi nok skulle finde den rette hvalp her hos Shenaja. Og da kuldet blev født, var der lige præcis en smuk blå til os :) Han var den eneste ud af 5, 1 tæve og 3 hanner var tricolour og 1 blå han :)


Vi tog op og så dem da de var 2 uger gamle, og allerede der var vi solgt! Jeg havde besluttet, at hvis Jette ikke faldt for ham, så beholdte jeg ham selv, seævom jeg ikke lige havde tid til flere hunde??? Men han var bare så lækker! Og for det ikke skulle være løgn, var han den mest aktive, og valgte så som 2 uger gammel at rejse sig og gå nogle skridt.. Selv da vi tog ham ud på 
parketgulv, rejste han sig op :) Han var født til at bruge benene! Så det kunne ikke være bedre, eftersom han skulle købes til agility!

Jette er allerede i gang med træningen, men under skarp overvågning af Natasha ;) Der er intet overladt til tilfældighederne :)
Vi er så glad for at være en så stor del af hans liv, og kunne følge ham så tæt :) Og hvis alt går som vi håber, skulle han gerne ende ud med at være en fantastik avls-han! Temperamentet og arbejds-iveren fejler i hvert fald ikke noget :) Så må vi se hvordan han vokser til!

Her vil løbende blive opdateret om ham :)

Leader 3 uger oven over

Leader 6 mdr. oven over