iden vil løbende blive opdateret :)

Orson er opdrættet og ejes af Kennel Beautiful Borders, jeg har mødt ham et par gange, og han er bare så skøn!
1. gang Helle mødte ham på ene hånd, var till DCH DM 2011, og da hun fik snoren i hånden, ville han med det samme lege, og hun legede trækkeleg i snoren med det samme :) Hvilken tillid! Og da der blev sagt stop accepterede han det, og stod og var klar til at blive nusset! Det vi falder for er hans tænd / sluk funktion, han er en totalt sød nusse hund, og kommer valsende afsted i fine flydende bevægelser, og omgivelserne rager ham en skid :) Men lige så snart Helle spurgte om han ville lege, så var han på med det samme, selvom han ikke har set hende før :) Han er meget velafbalanceret og kan med alle hunde! Såå dejligt!!
Han er 14 mdr. på billede neden under, og allerede så flot bygget! Hans benstammer er imponerende, og hans ryglinie helt lige!
Simpelthen så smukt bygget!!
Læs mere om ham under billedet!

Orson er rød merle, og har de smukkeste mørke brune merle pletter :)

Se flere billeder af Orson her

Her er en beskrivelse af Orson, skrevet af hans to handlere :)
Lene som dyrker LP, og Heidi som skal løbe agility med ham :)

Oplysninger på skønne ORSON:

DKK REG, LP1 LP2 Beautiful Borders Energi Orson  DK02262/2011

Født: 22-01-2011
Højde: 54 cm 
Vægt: 22 kg  
   . Fuldt tandsæt!
   . Genetisk fri for CEA
   . Genetisk fri for TNS
   . Genetisk fri for CL
   . Genetisk fri for MDR1
   . Glaucoma fri
   . PRA (ECVO) FREE 06.02.12
   . HD: A/A
   . AD: 0/0
   . OCD: Intet påvist
Hans 4 andre søskende (hele kuldet) har også samme gode sundhedsstatus :)

Orson er søn af Tippi, og er helbror til LP1 LP2 Beautiful Borders Energi Speed, Ziva, Brezze, Zigzag, som er 2 år ældre. Den 1. kombination blev helt perfekt, derfor blev kombinationen gentaget, og her var lille Orson født :) De fleste af hans ældre søskende ses på AG banerne rundt om i landet, hvor de gør sig rigtigt flot! Bl.a. kan det nævnes at Speed, efter sin 1. sæson allerede er i klasse 3, med kanon tider på banene, og kan blære sig med at have slået landsholdsdeltagere flere gange, trods sin unge alder ;) Alle hvalpene efter denne kombination er enormt explosive, og eftertænksomme hunde.

Faren til Orson er Jason von der kleine arche, der kan læses mere om ham her. Han er en super hund med mange tiltler og talenter bl.a. udstillingstiltler, hyrdeprøver, terapi hund, redningshund, og dertil et super afballanceret temperament, som han giver videre til sin hvalpe også.

Orson er en drøm at arbejde med! På en AG bane han har 200% fokus når han træner! Agility er helt klart hans store passion, og når det ikke er hans tur, er han rolig og afslappet, og ser agility, og venter til det er hans tur igen. Uanset hvor vi træner og færdes, er hans fokus på enten Heidi eller mig. Han prøver altid på at gøre alt vi beder ham om med 200% fart og vilje. Hans springteknik er helt fantastisk, og felter er 100%, så hvis vi er et øjeblik uopmærksom, er han at finde henne på et felt med logrende hale, og siger "er jeg ikke barer god til det" :)

Orson træner også DKK LP program, han bestod sin LP1 og LP2 ved første forsøg :) og vil være at finde i LP3 i sommeren 2012, her er Orson den type hund der tænker over tingene, og forsøger at løse opgaven bedst muligt, han er altid glad, og arbejdsvillig til  LP træning!

Orson har desuden en drøm af en kropsbygning, og skal derfor også udstilles, han har helt perfekte ben stammer både for og bag! Han har udviklet perfekte skuldre og en kropslængde der sikrer en perfekt springteknik, han har en vidunderlig dejlig lang pels, med meget mørke brune små pletter, perfekt fuld tandsæt, og de dejligste mørke brune øjne.

Orson er herhjemme rolig og afslappet, og om aftenen er han at finde i sofaen på langs med alle 4 ben i vejret, lige ved siden af min mand, han er en nusse putte hund, der bliver liggende lige så længe du lyster at klø ham. Men kommer der nogen ved døren kan han også gø, og advarer om det, men så snart de er kommet ind er alt ok.

KORT SAGT ET MULTI TALENT!
 
Som vi forventer os rigtig meget af i fremtiden, Orson vil blive handlet af Heidi på AG banen, og Lene på LP banen.

Mvh
Heidi og Lene