Zigzag bor nu hos Gitte Olsen på Fyn.

Zigzag så også ud til at være sort/hvid, men sidst vi så ham (han var ½år) lignede han Ally en del i farven, der var stor forskel på Ghettos sorte farve, og Zigzags. Der er billeder af dem inde ved hans billeder. Zigzag var en prop fra starten, og han prøvede, sammen med Macho at styre showet. Han var utrolig madglad, og stod det til ham, så skulle de andre bare vie pladsen for ham. Så nogle gange blev han taget lidt væk, så de andre havde en chance for at spise i ro og mag :)
Zigzag hedder Love me Tender på stamtavlen, men fik hurtigt sit kælenavn Zigzag pga af hans blis og krave zigzaggede :) Det kan ses på nogle af hans hvalpe billeder. Gitte synes om navnet, og han beholdte det.

Han var en rigtig krudt ugle :) Gitte havde svært ved at vælge mellem ham og Macho, og de mindede også utrolig meget om hinanden, de var begge lige umulige :P
Men hun endte med at vælge søde Zigzag, vi var meget glade for at hun havde erfaring med træning og border collier i forvejen, for både Macho og Zigzag skulle ud i nogle hjem hvor de vidste hvad det ville sige at sætte grænser for sin hund. De var så stærke psykiske, at de hurtigt ville tage føringen hvis de fik lov.

Gitte dyrker elite lydighed med sin ældre border collie tæve, og vi håber hun kan få en elite hund ud af Zigzag også :) Vi hører i hvert fald at de har fået en god start!

Zigzag blev nr. 3 til DKK's lydigheds DM i LP 1, KÆMPE TILLYKKE!

Jeg kan huske at Gitte selv havde svært ved at vælge mellem dem da de ligende hinanden så meget, men er slet ikke i tvivl om at hun valgte rigtigt, de er et smukt par! Og Zigzag hviller så meget i sig selv, og det viser hvor godt de har det sammen..
Han er vokset op er blevet en meget smuk hund, og har de skønneste øjne! I hovedet ligner han sine brødre meget, i sær lille bror Ghetto :) De har de samme dejlige rolige brune øjne! :)
Han har allerede nu, i en alder af 2½ år, fået sin title som dansk lydigheds champ :D Kæmpe tillykke, og jeg fik set ham arbejde lidt i Vejen og hilst på ham bagefter, han er altså bare skøn!! Og man hører godt positive ting om Gitte og Zigzag fra alle kanter, og det er super dejligt! Han har et fantastisk sind, og kan med alle hunde. Dog er han blevet lidt pigeglad her på det sidste, man er vel ikke drengerøv for ingen ting :P
De er også startet op til en lille smule aility, men Gitte synes ikke de er klar til konkurrence endnu, men vi glæder os rigtig meget til også at følge dem der, hvis de vælger at skabe en fremtid inden for det også :)

Endnu en gang kæmpe tillykke med titlen DANSKE LYDIGHEDS CHAMPION, og så vil vi også lige nævne at han også er udtaget til at deltage ved DM i LP3 i år (2011) :)