Wotán bor hos Isabel Melander i Dysted.

Både min mor og jeg forelskede os traks i ham da han blev født. Allerede som lille klump der stadig var våd og endnu ikke fået sin første tår mælk, han havde den smukkeste zoble farve. Men øv, vi tjekkede og det var en hanhund... Men som dagene gik blev vi mere og mere lige glade med kønnet, han var bare for lækker. Og for at gøre det rigtig svært for os, så udviklede han sig også til at blive en dejlig aktiv hvalp, som var super intellegent. Vi sagde til os selv, at han blev ikke solt, medmindre den helt rigtige køber kom.
Men det gjorde hun så, "heldigvis". Isabel er nok mest kendt som tervüren-menneske. Men hun blev lige som os, vild med vores lille Tiger. Så hu blev overtalt til at købe en border collie, selvom vi aldrig havde troet det ville ske :)

Den dag Isabel kom og skulle hente ham, havde jeg, Natasha, siddet og leget lidt med ham. Valgte så at introducere ham for target-sticken, og efter 5-10 min. så havde han forstået at han skulle dutte med næsen for at få en godbid. Dygtige hund :)

Han er vokset op og er blevet en rigtig smuk hund, Isabel har en datter på 4år, og Wotán er så sød ved hende :)