Lawdy miss Clawdy aka. Wilda er kommet til en sød familie i Sverige. De var skrevet op til en tæve mens Ally var gravid, og trods Wilda var den eneste der kom, så faldt de for hende, og hende skulle det bare være. Wilda levede som ene pige blandt 6 brødre, det var ikke altid nemt at være hende, men hun klarede det nu meget pænt. Var drengene for hårde, så var hun ikke bleg for at sige fra. Hun nødt dog alligevel at tumle rundt med dem, selvom det godt kunne blive vildt en gang i mellem..
Der var noget ganske specielt over Wilda, men det kan være det at hun var eneste pige. Lille fin og smuk pige, som var hård i kanten. Havde vi ikke lige fået Primadonna, så havde Natasha beholdt hende selv. Hun var noget så lækker. Navnet Wilda klæder hende også super flot, for hun var noget af en vildbasse :)

Wilda har det helt fantastisk i Sverige, og bruger meget tid som besøgsven hos "bedstefar", og alle nyder sådan når hun kommer forbi! Hun er meget elskværdi, og vinder hvert hjerte hun møder. Hun er småt begyndt med træningen, det er meningen hun skal løbe agility.