Zap bor nu hos Rikke Wriedt i København.

Zap var den eneste tricoulor han vi fik, og udviklede sig til vores lille peace-maker. Han var ikke den mest voldsomme i kuldet, men det skal ikke misforstås, som han ikke var med der hvor alt foregik. Men det var tydeligt at se, at hvis de andre hvalpe legede med hinanden, så brød han ind der hvor der så ud til at udarte sig til noget lidt for voldsomt, og han fik hurtigt tonet legen ned til et hyggeplan igen.

Macho og Zigzag kunne godt være voldsomme ved madskålene, og når man har 6 hanner, og kun en tæve, så var det rart at have en som Zap, der bare vendte den anden kind til. Han var den glade og tilfredse hvalp, brokkede sig ikke over noget, og hver gang Rikke kom på besøg, så kom han sødt hen og ville have opmnærksomhed med det samme.

Men når alt dette er sagt om artige Zap :) Så var han jo ikke en border hvalp for ingen ting, han var også med når de andre gravede i haven, bed i skoene, trak i snoren, pev for at få opmærksomhed, og hjalp gerne sine søskende med at nedlægge Prima ovs. Alle hvalpene kunne også sagtens ligge i en stor klump og mule hinanden... Han gik bare i mellem når det blev for voldsomt, og det var dejligt med sådan en i flokken, for så var det oftest ikke nødtvendigt for os andre at gribe ind.

I kan også følge Zap på: http://www.k9-performance.dk/
Rikke er rigtig god til at skrive og forklare om alt hundearbejde, så der er meget interesant læsning, det er bare at gå i krig :)

4. maj 2011

Da Zap ikke var så gammel blev han konstateret hypermobil, og vi var meget kede af denne nyhed, da Rikke havde fået at vide han ikke måtte/eller ville kunne løbe agility. Men heldigvis gav Rikke ikke op!! Hun har brugt meget tid og kræfter på at få trænet Zaps muskulatur, og han er et rigtig lækkert muskelbundt nu! :D OG vigtigst af alt, er han nu i stand til at lave det han elsker, udover at hyrde på æbler, nemlig at løbe agility med Rikke!
Vi er så glade for at det netop er Rikke som købte denne lille guldklump, da hun af alle vil være i stand til at få det ud af ham, som han vil være i stand til! Stort tak til Rikke, for det store arbejde hun har lagt i ham, og hvor er det skønt at møde dem til stævner, og blive overfaldet af vores dejlige søde Sender, som stadig er den glade peace-maker :D