November 2010

Doobi har været on and off skadet hele året, og hun er blevet trukket fra landsholdet. Hun er blevet pensioneret som landshold hund, men skal stadig konkurrere om pladseringer her hjemme, og min drøm er stadig at blive Danmarksmester :) Så vi har en masse at kæmpe for endnu. Hun er nu blevet opereret og jeg håber på at hun kan blive rask fra sin allergi! Men nu må vi se, jeg krydser alt jeg har!

Marts 2010

Jeg har svært ved at lave en præcis målsætning, da jeg ikke ved hvornår Doobi er helt klar? Men mit overordnede mål er at få hende på landsholdet og afslutte hendes top karriere med nogle gode resultater. Doobi fylder 8 år den 11. april, og jeg vil ikke presse mere ud af hende til næste år. Vil vil selvfølgelig blive ved med at løbe agility, men fra år 2011 vil vi nøjes med at løbe for fornøjelsens skyld, og håbe vi stadig kan være med til at løfte niveauet her hjemme i Danmark.

Jeg håber snart Doobi blive helt klar, så jeg kan begynde at genoptræne hendes muskler og kondition. Vi kan mærke på vores andre hunde, at de har sat en masse dejlige muskler, mens der har været sne som de har tumlet rundt i, men det har Doobi desværre ikke, så der er en lang vej foran os. I sær fordi hun har det med at rive pinde, så hendes bagpart skal trænes helt i top!

Jeg vil vinde det sidste spring cert, som jeg mangler for at blive dansk og svensk spring champion.
Jeg vil udtages til DM i år, selvom jeg har misset nogle udtagelses stævner, og kommer til at misse flere, så håber jeg at vores stabilitet fra sidste år, vil slå igennem.
Jeg vil på landsholdet, og deltage i både hold og individuelt til VM og NM.
Jeg synes hun kørte rigtig godt sidste år, og også i Sverige i år (hvor hun desværre blev skadet), så jeg har ikke de store træningsmålsætninger. Jeg vil dog koncentrere mig mere om mine egne banegennemgange i år, for at optimere mine løb, og presse hende hele banen rundt.